• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

skaper unike utemiljøer

Det er særlig ute man får energi og kan nyte livet. Med utebelysning får du glede av hagen eller terrassen din døgnet rundt og til alle årstider. Vi vil gjerne hjelpe deg med å skape unike utemiljøer!

Finne inspirasjon

The book of in-lite

in-lite tilbyr 12 volt utebelysning som vi utvikler selv i Nederland, med avanserte LED lyskilder og 5 års garanti. Bærekraftig og energisparende. Men in-lite er mer enn bare et merke som fører belysning. Vi vil inspirere deg og vise at belysning også passer i ditt utemiljø. Ønsker du flere opplysninger? Her kan du bla i nettversjonen av "The book of in-lite" eller laste den ned som pdf-fil.

Brosjyre
Brosjyre the book of in-lite

Virtual reality hagetur

Hage i 360°

Virtuell hagetur

Inspirasjon & Tips

4 nyttige tips til lysplanen

Blogg

4 nyttige tips til lysplanen

Dette er de 4 viktigste tipsene for at lysplanen skal bli bra.

Les mer
Utendørs belysning trinn for trinn

Blogger "Remade with love"

Utendørs belysning trinn for trinn

Vårt system er svært fleksibelt. Vil du begynne med et par lamper og utvide systemet senere? Det byr ikke på problemer! Har du sett vår nye kolleksjon og vil du gjerne fornye belysningen i hagen din? Ved hjelp av vårt system kan du enkelt tilpasse og utvide belysningen i hagen. Lurer du på hvordan bloggeren Anne fra "Remade with love" gikk til verks? Les videre!

Se hagen til Anne

Ønsker du mer inspirasjon?

Se flere temaer
in-lite Installasjonstips

Anlegge

Installasjonstips

in-lite utebelysning bruker lavspenning (12 volt) og installasjonen er derfor enkel og  sikker. Hvis du vil anlegge belysningen fra in-lite selv, er det godt å vite at vi har laget en oversikt over de viktigste tipsene. Se våre praktiske instruksjonsfilmer for å oppnå et profesjonelt anlagt system!
 

Se videoene