• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

som tar vare på miljø, mennesker og samfunn

in-lite skaper unike utemiljøer

in-lite skaper unike utemiljøer som tar vare på miljø, mennesker og samfunn

i mer enn 20 år

bærekraftig og sosialt ansvarlig

Hos in-lite har vi i over 20 år arbeidet med vårt mål, som er å skape unike utemiljøer. Fordi vi ønsker at alle skal få optimal glede av in-lite utebelysning, tar vi vårt ansvar på alvor ved å ta vare på miljø, mennesker og samfunn. Oppdag mer om hvordan vi går frem på en mest mulig bærekraftig og samfunnsforsvarlig måte.

Duurzaamheid door kwaliteit bij in-lite 

bærekraft

gjennom kvalitet

Vår entusiasme er drivkraften som sørger for at vi innoverer og utvikler funksjonelle og moderne lamper av høy kvalitet. Vi bruker bare de beste materialene, og ca. 70 % er laget av gjenbrukte råstoffer. Hele 80 % av materialene i våre lamper kan nå gjenvinnes fullstendig og i årene som kommer er målet å kunne gjenvinne 100 % av alle produktene i vårt sortiment. Både våre nåværende lamper og fremtidige produkter fungerer i ett og samme in-lite system. Det avanserte systemet forlenger produktenes levetid og derfor gir in-lite 5 års garanti på alle lamper og transformatorer.

les mer
 in-lite LED-belysning er energieffektiv

in-lite LED-belysning

energieffektiv

I likhet med alle kunstige lyskilder bruker også lampene fra in-lite elektrisitet for å belyse hagen. Bærekraftig energi har utviklet seg enormt de siste årene, men selv om energikilden er bærekraftig, hvorfor sløse med den? Derfor er in-lite lyskildene basert på LED. in-lite designer og utvikler LED-belysningen selv, i samarbeid med fabrikanter som er ledende på LED-teknologi. Sammenlignet med tradisjonelle lyspærer bruker LED-lampene i in-lite LED-belysning inntil 80 % mindre energi. Dessuten har LED-belysning opptil 10 ganger så lang levetid under normale forhold. Transformatorene kan også innstilles slik at belysningen bare aktiveres når man ønsker det, for å forebygge sløsing med energi. 

les mer
 in-lite bryr seg om alle ansatte

sosialt ansvarlig å påta seg

i inn- og utland

Vi utvikler alle tekniske anvendelser, lamper og tilbehør i Nederland. Åpenhet er en viktig faktor hos in-lite som sikrer at alle avdelinger samarbeider stadig mer effektivt. Det sørger for sterke bånd i hele teamet og følgen er gode arbeidsforhold. Fordi våre produkter fremstilles i Taiwan, legger vi stor vekt på arbeidsmiljøets kvalitet for våre taiwanske medarbeidere. Bureau Veritas utfører revisjoner og derfor garanterer vi at våre produkter fremstilles på en sikker, bærekraftig og samfunnsforsvarlig måte.

les mer
in-lite arbeider for å minimere miljøpåvirkningen

Minst mulig byrde på miljøet

Bærekraftig transport

Fordi vi ønsker å minimere miljøbelastningen, jobber vi kontinuerlig for å optimalisere transporten av våre produkter. Fra fabrikken i Taiwan sender vi produktene direkte til vårt nederlandske distribusjonssenter for levering til våre salgssteder i Europa og i Canada, hvor også distribusjonen håndteres for det nordamerikanske markedet. Det er ikke til å unngå at et kvalitetsprodukt må emballeres under transporten for å forhindre skader på produktet. Emballasjen til in-lite lampene inneholder imidlertid minst mulig plast for å minimalisere miljøbelastningen. 

in-lite investerer i unge fagfolk

Invester i unge fagfolk

se fremover

Vår visjon kan bare bli realitet hvis vi investerer i en fremtid hvor energieffektiv LED-belysning er normen for all utendørs belysning. Derfor trener vi fremtidens fagfolk slik at de kjenner alle fordelene med denne bærekraftige lyskilden. Vi kan også støtte forbrukere som ønsker å ha bærekraftig belysning i hagen. Fordi in-lite går på lavspenning (12 volt) er det mulig å installere systemet uten å bruke elektriker. Slik gjør vi det mulig for alle å skape unike utemiljøer på en bærekraftig og ansvarlig måte med in-lite.