• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Anlegge in-lite i 5 trinn

TRINN 5: LAMPE

armatuur

TRINN 5: LAMPE

Nå kommer det siste trinnet, tilkobling av selve lampene! Vi har fire kategorier: Frittstående lamper, vegglamper, bakkespotter og utendørs spotlys. Pass på at du alltid følger bruksanvisningen under installasjonen.

Se også videoene om installasjon for de ulike produktgruppene.

Frittstående lamper

Frittstående lamper kan brukes for å skape atmosfære på terrassen, langs en gangsti eller i et kantbed. I videoen kan du se hvordan du tilkobler en frittstående lampe.

 

Vegglamper

Vegglamper kan monteres ved for eksempel en hagedør eller flere etter hverandre på en levegg. Se på videoen for å få en demonstrasjon.

 

 

Utendørs spotlys

Utendørs spotlys er ideelt når man vil belyse for eksempel statuer, trær og busker. I videoen kan du se hvordan du tilkobler et utendørs spotlys.

 

 

Bakkespotter: 60 mm

Bakkespotter kan monteres i for eksempel brostein, tre eller grus. Se på videoen for å få en demonstrasjon (60 mm bakkespott).

Våre bakkespotter kan monteres i for eksempel keramikk, betong, naturstein og tre. De kan monteres i hull man borer, men for noen 60 mm bakkespotter har vi også løsninger som ikke krever boring av hull. Disse kan monteres i BOX 100. Se på produktet her.

 

 

Bakkespotter: 22 mm

Bakkespotter kan monteres i for eksempel brostein, tre eller grus. Se på videoen for å få en demonstrasjon (22 mm bakkespott).

Våre bakkespotter kan monteres i for eksempel keramikk, betong, naturstein og tre. De kan monteres i hull man borer, men for noen 60 mm bakkespotter har vi også løsninger som ikke krever boring av hull. Disse kan monteres i BOX 100. Se på produktet her.

Les videre for mer informasjon om boring av hull til våre bakkespotter.

 

Gaten boren voor geïntegreerde verlichting

Bore hull til integrert belysning

Hvis du skal integrere runde bakkespotter, må du bore hull først. I treverk kan du fint bore hullet selv med et trebor. For å kunne bore hull i betong, naturstein eller keramikk må man bruke et vannkjølt diamantbor og stativ. in-lite tilbyr in-lite forhandlere og installatører profesjonelt boreutstyr som også er egnet til keramikk. Hvis du vil vite mer om dette kan du lese vår blogg. Vil du heller bruke keramiske fliser med ferdig hull? Det kan du lese om nedenfor.

BLOGG OM IN-LITE BOREUTSTYR

Trinn 4: Minikontakt

Tilkoble minikontakten først? Gå tilbake til trinn 4 for å se hvordan det gjøres.

 

 

TRINN 4

Installasjonsark

Vil du lese de nyttigste tipsene om installasjonsprosessen? Da kan du laste ned våre installasjonstips. Der vises trinnvis de viktigste tipsene for å kunne levere et profesjonelt anlagt in-lite system.

LAST NED INSTALLASJONSTIPS
leaflet