• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

Blogg

Lineær legging og maksimale kabellengder
Annemiek
Anlegge

Lineær legging og maksimale kabellengder

Alt om kabelen, hva må man passe på?

En vakkert belyst hage begynner med en god kabel- og lysplan. I kabelplanen er det noen viktige grunnleggende punkter som du må ta hensyn til. I denne bloggen forteller vi deg alt om maksimal kabellengde, forskjellen mellom de to kabeltypene og hva lineær legging av kabelen betyr. Du kan lese om det her!

Les mer
in-lite emballasjen har ny etikett
Annemiek
Produkt

Forklaring av den nye etiketten

in-lite emballasje: Nytt utseende & mer informasjon

Ved inngangen til hagesesongen 2018 har alle in-lite produktene fått helt nytt design på emballasjen. Emballasjen har fått en stilren, moderne design med en etikett som gir deg enda mer nyttig informasjon. I denne bloggen forklarer vi mer om informasjonen du kan finne på etiketten. 

Les mer
boreutstyr
Annemiek
Anlegge / Nyheter / Produkt

Nytt i 2018

In-lite boreutstyr er fornyet

Fra og med 2018 finnes det nytt in-lite boreutstyr. I samarbeid med Van Deursen Diamanttechnieken har vi utviklet et nytt boresett, som er optimalisert for montering av in-lite bakkespotter. De medfølgende borene kan brukes til forskjellige materialer som keramikk, betong, marktegl og naturstein. Boresettet leveres kun til in-lite forhandlere og installatører.

Les mer
EVO, a new in-lite evolution begins
Marloes
Nyheter / Produkt

Nytt i 2018

EVO: a new evolution begins...

I år er det hele 18 år siden vi lanserte den første lampen fra in-lite på markedet. For å feire dette introduserer vi neste år en spesiell, ny produktlinje som heter EVO. En premium quality produktlinje med de beste LED-ene. Det er samtidig en god anledning til å gi både logoen og emballasjen vår en "makeover". Les videre for en sniktitt!

Les mer
header
Nyheter / Produkt

Nye DARK-produkter i 2018

Vi har enda flere interessante produktnyheter! I tillegg til den nye EVO-serien, utvider vi i 2018 sortimentet vårt med tre andre produkter: BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK & MINI SCOPE CEILING. Dessuten har vi oppdatert våre utendørs spotlys.

Les mer
Hyve
Annemiek
Produkt

Riktig størrelse til alle hageelementer

Hyve serien: elegante kraftkarer

Lampene i in-lite HYVE serien kan brukes svært allsidig og har mange spesielle egenskaper. De robuste HYVE lampene har en kraftig lysbunt, mens linsens unike bikakestruktur sørger for at lampen ikke blender. Vet du hvordan du kan bruke HYVE og hva som er mulig? Det kan du lese her!

Les mer