• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

Blogg

Nye produkter høst 2018
Daan
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Love all shapes & sizes

Nye produkter høst/vinter 2018

Med stolthet introduserer vi våre nye produkter for denne høsten: PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien og MINI WEDGE DARK. De nye produktene finnes i ulike former og størrelser og har alle et spesifikt lysmønster og anvendelsesområde. Nysgjerrig? Bli kjent med nyhetene nå!

Les mer
GaLaBau 2018
Daan
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Tilbakeblikk på GaLaBau 2018

Med stolthet ser vi tilbake på vår deltakelse på GaLaBau-messen 2018 i Nürnberg, Tyskland. Et internasjonalt stevne innen hagearbeid, landskapsarkitektur og urban design, som i år ble besøkt av mer enn 70 000 personer. I fire dager har besøkende på fagmessen blitt kjent med in-lite og våre nyheter. Ekstra spesielt var opplagt presentasjonen av våre nye transformatorer.

Les mer
in-lite app
Daan
Nyheter / Produkt

Full kontroll på hagebelysningen med in-lite appen

Fremtiden er nærmere enn du tror nemlig, for i 2019 feirer vi ikke bare vårt 20-årsjubileum, det er også året vi lanserer vår nye SMART-transformator med fjernkontroll via en app for iOS og Android!

Les mer
GaLaBau 2018
Daan
Nyheter

Save the date: 12. til 15. sep.

in-lite på GaLaBau 2018

I midten av september er tiden inne; in-lite deltar på GaLaBau 2018! En av de største og mest toneangivende fagmessene på området hagearbeid, landskapsarkitektur og urban design. Det internasjonale arrangementet i Nürnberg, Tyskland begynner onsdag 12. september og avsluttes lørdag 15. september.

Les mer
in-lite beregning transformator
Anlegge / Produkt

Hvordan bestemmer jeg hva som er riktig transformator til min lysplan?

Hvilken transformator er egnet til lysplanen din? Du finner riktig transformator ved hjelp av en enkel beregning. Det er viktig at den totale installasjonsverdien for lampene i lysplanen din ikke overstiger 90 % av transformatorens totale effekt. Nedenfor finner du en utførlig forklaring. 

Les mer
in-lite splitter
Annemiek
Anlegge / Produkt

Gjør det enklest mulig

3 grunner til å bruke SPLITTER

SPLITTER er riktignok en liten del, men den er svært nyttig og enkel å bruke. Denne bloggen forteller om de tre grunnene til at SPLITTER kan være en ideell tilføyelse når du anlegger din in-lite hage.

Les mer