• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

Blogg

HALO 230V wandlampen
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Helt nytt og dimbar veggkonsept

HALO-serien | Høykvalitets vegglamper med runde former

HALO-serien, det nye veggkonseptet til in-lite, består av en downlighter og en up-downlighter. Begge vegglampene er tilgjengelige i en 12 volt-variant for tilkobling til in-lite kabelen og en dimbar 100-230 volt-variant som tilkobles direkte til lysnettet. Ønsker du å vite mer om den nye HALO-serien? Les videre!

Les mer
ACE HIGH
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Få hagen din ferdig med frittstående ACE HIGH-lamper

ACE HIGH | Tiltrekker oppmerksomhet i enhver rabatt

Gi en finishing touch til ACE-hagen din med nye ACE HIGH. Med et høyt og frittstående armatur skaper du vakre lyseffekter mellom planter og prydgress. Ønsker du å se effekten til ACE HIGH eller vite mer om denne spennende utelampen? Fort deg og les videre!

Les mer
MINI WEDGE DARK
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Kompakt vegglampe for en lav vegg eller trappetrinn

MINI WEDGE DARK | Liten lampe, flott resultat

WEDGE er en serie med vegglamper som nå er utvidet med MINI WEDGE DARK. Den kompakte vegglampen er en stemningsfull tilføyelse til en lav vegg, et trappetrinn eller en opphøyd rabatt, takket være den subtile lysstrålen. Ønsker du å se lyseffekten til MINI WEDGE DARK eller mer informasjon? Les videre!

Les mer
PUCK 825x350 pix
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Perfekt som orienteringsbelysning eller stemningslys

PUCK-serien | Nytt integrert konsept

Det gleder oss å kunne presentere det nye integrerte konseptet fra in-lite: PUCK-serien. Disse bakkespottene er perfekte som indikasjon langsmed plattinger, brygger, gangstier eller trappetrinn. Ønsker du å vite mer om hvordan du kan anvende PUCK-ene og hvorfor de er så spesielle? Fort deg og les videre!

Les mer
Nye produkter høst 2018
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Love all shapes & sizes

Nye produkter høst/vinter 2018

Med stolthet introduserer vi våre nye produkter for denne høsten: PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien og MINI WEDGE DARK. De nye produktene finnes i ulike former og størrelser og har alle et spesifikt lysmønster og anvendelsesområde. Nysgjerrig? Bli kjent med nyhetene nå!

Les mer
GaLaBau 2018
Inspirasjon / Nyheter / Produkt

Tilbakeblikk på GaLaBau 2018

Med stolthet ser vi tilbake på vår deltakelse på GaLaBau-messen 2018 i Nürnberg, Tyskland. Et internasjonalt stevne innen hagearbeid, landskapsarkitektur og urban design, som i år ble besøkt av mer enn 70 000 personer. I fire dager har besøkende på fagmessen blitt kjent med in-lite og våre nyheter. Ekstra spesielt var opplagt presentasjonen av våre nye transformatorer.

Les mer