• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

Blogg

in-lite app
Daan
Nyheter / Produkt

Full kontroll på hagebelysningen med in-lite appen

Fremtiden er nærmere enn du tror nemlig, for i 2019 feirer vi ikke bare vårt 20-årsjubileum, det er også året vi lanserer vår nye SMART-transformator med fjernkontroll via en app for iOS og Android!

Les mer
GaLaBau 2018
Daan
Nyheter

Save the date: 12. til 15. sep.

in-lite på GaLaBau 2018

I midten av september er tiden inne; in-lite deltar på GaLaBau 2018! En av de største og mest toneangivende fagmessene på området hagearbeid, landskapsarkitektur og urban design. Det internasjonale arrangementet i Nürnberg, Tyskland begynner onsdag 12. september og avsluttes lørdag 15. september.

Les mer
in-lite beregning transformator
Melanie
Anlegge / Produkt

Hvordan bestemmer jeg hva som er riktig transformator til min lysplan?

Hvilken transformator er egnet til lysplanen din? Du finner riktig transformator ved hjelp av en enkel beregning. Det er viktig at den totale installasjonsverdien for lampene i lysplanen din ikke overstiger 90 % av transformatorens totale effekt. Nedenfor finner du en utførlig forklaring. 

Les mer
in-lite splitter
Annemiek
Anlegge / Produkt

Gjør det enklest mulig

3 grunner til å bruke SPLITTER

SPLITTER er riktignok en liten del, men den er svært nyttig og enkel å bruke. Denne bloggen forteller om de tre grunnene til at SPLITTER kan være en ideell tilføyelse når du anlegger din in-lite hage.

Les mer
(BIG) CUBID DARK INSTALLERES
Daan
Anlegge / Produkt

(BIG) CUBID DARK installeres i 5 trinn!

Du hadde kanskje ikke forventet det, men BIG CUBID DARK og CUBID DARK kan monteres svært raskt. Under prosessen med å designe våre lamper tenker vi alltid nøye på hvordan monteringen gjøres enklest mulig. I denne bloggen forklarer vi i 5 trinn i en video hvordan du monterer (BIG) CUBID DARK til en levegg. I videoen kan du se hvordan BIG CUBID DARK installeres, og den mindre CUBID DARK installeres på samme måte.

Les mer
Lengdeangivelse CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Daan
Anlegge / Nyheter / Produkt

Lengdeangivelse vises på kabelen

Det er et spørsmål som ofte stilles av hageproffer og forhandlere: "hvorfor står det ikke lengdeangivelse på kabelen?". Det er et logisk spørsmål, for uten lengdeangivelse er de vanskelig å anslå hvor mange meter kabel det er igjen på rullen. Ofte må rullen rulles helt ut for å konstatere at kabelen er et par meter for kort. Det er kort sagt en viktig detalj for fagfolk.

Les mer