• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Disclaimer

Disclaimer

Med hensyn til konsultasjon og bruk av dette nettstedet til in-lite design bv i Gorinchem gjelder følgende vilkår:

Nettstedet er omhyggelig utarbeidet. Til tross for det kan vi ikke garantere at informasjonen på dette nettstedet er fullstendig, riktig og aktuell. Det er ikke mulig å påberope seg rettigheter på grunnlag av dette nettstedet. in-lite design bv er ikke ansvarlig for eventuelle skader som besøkende på nettstedet og/eller tredjeparter lider som følge av bruk av dette nettstedet og informasjonen på nettstedet.
 
Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Innholdet på disse nettstedene blir ikke nærmere vurdert av in-lite design bv med hensyn til rimelighet, nøyaktighet, fullstendighet og aktualitet. in-lite design bv er på ingen måte ansvarlig for innholdet på disse nettstedene. Opphavsrett og alle andre rettigheter med hensyn til innhold (blant annet innbefattet tekst, bilder, audio, lyd og programvare) tilhører in-lite design bv eller dennes leverandører.
 
Uten forutgående skriftlig tillatelse fra in-lite design bv, må ingen del av dette nettstedet bli reprodusert eller brukt, til annet enn å laste det ned og studere det på kun én datamaskin og/eller skrive ut kun én utskrift for personlig, ikke kommersiell bruk.
 
Dette nettstedet og disse bruksforskriftene er underlagt nederlandsk lov.

Adresse:
in-lite design bv
Stephensonweg 18
4207 HB Gorinchem
Nederland

in-lite design bv har sitt vedtektsmessige sete i Nieuw Lekkerland og er registrert ved Handelskammeret i Rotterdam med nr. 24322561.