• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Anlegge in-lite i 5 trinn

TRINN 3: EASY-LOCK

TRINN 3: EASY-LOCK

Trinn 3, tilkobling av Easy-Lock, kommer etter at kabelen er lagt. Med Easy-Lock er det enkelt å koble en lampe til 12 volt kabelen. Easy-Lock kontakten er en viktig del av vårt system. God kontakt med kabelen garanterer god ledning av strømmen og derfor optimalt lysutbytte.

Vår Easy-Lock passer perfekt til 12 volt kabelen og en spesiell gel beskytter forbindelsen mot fuktighet og andre ytre påvirkninger. Klem fast kabelsporet på kabelen, legg kabelsporet med kabelen i Easy-Lock og skru fast lokket til du hører et klikk. Kontroller alltid om hetten sitter rett på Easy-Lock. Hvis du vil flytte eller bytte en lampe, kan det gjøres uten problemer. Easy-Lock kan løsnes på en enkel måte og festes på nytt eller på et annet sted på kabelen. Kabelen gjenopprettes av seg selv.

OBS! I videoen ser du 2 typer kabelspor (et smalt til 14/2 kabelen og et bredt til 10/2 kabelen). Etter en oppdatering av vår 10/2 kabel leverer vi bare 1 type kabelspor til lampene og det passer til begge kabeltypene. 

 

Sørg for at Easy-Lock alltid er tilgjengelig

Easy-Lock bør alltid monteres slik at det blir enkelt å nå den på et senere tidspunkt. Hvis du skal montere bakkespotter med en diameter på 60 mm, må du ta hensyn til at Easy-Lock skal legges rett under borehullet. Ved bruk av 22 mm bakkespotter er det ikke mulig å føre Easy-Lock gjennom borehullet, og da bør du bruke skjøtekabler. Du kobler Easy-Lock til en hovedkabel som er lett tilgjengelig. Da oppstår det ikke uforutsette problemer senere.

Trinn 2: Kabel

Er ikke kabelen lagt enda? Gå til trinn 2 for å finne ut mer om hvordan du legger kabelen, lager en kabelforgrening og avslutter kabelen.

TRINN 2

Trinn 4: Minikontakt

Minikontakten forbinder lampen med Easy-Lock. Gå videre til trinn 4 for mer informasjon om tilkobling av minikontakten.

TRINN 4