• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

EVO: evolusjon i lys

evo

ENJOY LIFE, ENJOY IN-LITE

Vår nye EVO-serie består av seks lamper, og bruker den nyeste og beste typen LED - en virkelig revolusjon innen belysning. Lampene er derfor svært energieffektive og sørger for naturlige farger i hagen. Dessuten har lampene en "diamond cut" linse som gir vakker og jevn spredning av lyset. Ved å kombinere produktene fra EVO-linjen gjør du utemiljøet til et unikt sted som du får glede av både om dagen og om kvelden.

EVO-linjen leveres fra slutten av mars 2018. Les videre for mer informasjon!

evo ground

Integrated: EVO GROUND 300 DARK

Med EVO GROUND 300 DARK introduserer vi multifunksjonell integrert linjebelysning med en stilren, arkitektonisk formgivning. Lampens hus er av hard, anodisert aluminium som gir en elegant utstråling. EVO GROUND 300 DARK egner seg svært godt til stemningsfull belysning av gangstier, oppkjørsler og hekker og er enkel å kombinere med brostein, grus eller gress. Da kan man skape et flott linjespill i hagen i en håndvending.

evo close up
evo ground close up
evo ground packshot
evo dark & evo low dark

Solitary: EVO DARK & EVO LOW DARK

EVO DARK & EVO LOW DARK er virkelig iøynefallende. Disse frittstående lampene gir mye lys, men blender ikke. De er svært egnet til stemningsfull belysning av gangstier og oppkjørsler.

evo dark
evo low dark
packshots
evo wall

Wall: EVO DOWN DARK

Den elegante vegglampen EVO DOWN DARK er perfekt til stemningsfull belysning av vegger, levegger og murer. Om dagen er lampen en stilgjenstand, om kvelden sørger den for fin lyseffekt uten å blende.

evo down dark

evo hyde

Surface: EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK

Med EVO-serien introduserer vi også en ny produktgruppe med indirekte linjebelysning: SURFACE. Med EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK kan du enkelt skape nye lyseffekter i hagen. Integrer dem for eksempel under trappetrinn, trelemmer, balustrader, lave (sitte)murer og ved dammer.

packshots hyde evo

evo
evo

Ønsker du å lese informasjonen om de seks produktene senere?

Se på produktarkene

Lysevolusjon

EVO symboliserer in-lite lysevolusjonen. Vårt mål er alltid å innovere og levere de beste og mest bærekraftige belysningsløsningene. Følg med på våre kanaler på sosiale medier for mer informasjon om vår lysevolusjon.