• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Service

Garanti & Reparasjoner

5 års in-lite garanti

Vi fokuserer mye på kvaliteten av våre produkter. Vi vil at du skal kunne glede deg over vår belysning i årevis. Derfor gir vi 5 års garanti på våre lamper og transformatorer.

Hvordan benytte garantien
Hvis det tross alt skulle oppstå en feil, kan du gjøre krav på garantien gjennom gartneren eller der du kjøpte produktet. Det er viktig at du kan vise kvitteringen eller fakturaen. Ta godt vare på den!

Reparasjon eller erstatningsprodukt
Hvis du har et produkt som blir defekt i garantiperioden, reparerer vi det for deg. Hvis det viser seg at produktet ikke kan repareres, mottar du et nytt eksemplar fra oss. Hvis modellen ikke kan leveres lenger, tilbyr vi selvsagt et egnet alternativ. Vi sørger i alle fall for at du kan glede deg over belysningen igjen så raskt som mulig.

OBS! in-lite gir 5 års garanti på alle lamper og transformatorer. Hvis det benyttes komponenter i systemet som ikke leveres av in-lite, forfaller retten til garanti. Opplysninger om lystimer for LED lyskilder medfører ingen rettigheter. Utskiftbare "retrofit"-lyskilder omfattes ikke av garantien. Slike lyskilder dekkes av de respektive fabrikantenes garanti. For erstatningsprodukter gjelder kun den gjenværende garantitiden for produktet som blir erstattet.

5 års in-lite garanti
in-lite utebelysning LIV
in-lite utebelysning ACE DOWN
in-lite easy-lock

Systemets tilgjengelighet

Komponentene i in-lite systemet må monteres slik at det alltid er mulig å skifte deler. Dette gjelder for lamper, transformatorer, Easy-Lock, kabelskjøtere (CC-2) og minikontakter. Legg også kabelen langs brolegning og kantbed der det er mulig, slik at det blir lett å komme til senere.

Montere integrert belysning
Hvis du skal montere bakkespotter med en diameter på 60 mm, må du ta hensyn til at Easy-Lock skal legges rett under borehullet. Ved bruk av Ø22 mm bakkespotter er det ikke mulig å føre Easy-Lock gjennom borehullet, og da bør du bruke forlengelseskabler. Du kobler Easy-Lock til en hovedkabel som er lett tilgjengelig. Da oppstår det ikke uforutsette problemer senere.

in-lite lystimer

Lystimer

Våre LED lamper kjennetegnes av lang levetid og lavt energiforbruk. Fabrikanten av LED lyskildene i våre lamper gir en indikasjon på 25 000 lystimer for levetiden på lyskildene. Vær oppmerksom på at ingen rettigheter kan avledes av ovenstående. Denne indikasjonen er nemlig basert på en ideell situasjon uten noen form for belastning. Det kan ikke sammenlignes med de virkelige forholdene som en lampe med LED lyskilde utsettes for. Faktorer som værinnflytelse, feil montering og spenningsvariasjoner i strømnettet kan redusere antall lystimer.