• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

I hagen til Helen & Folly

helen_folly

Grønn oase

Hagen til Helen og Folly er en grønn oase midt i den hollandske landsbyen Hendrik-Ido-Ambacht. Hagens største blikkfang er katsuratreet, et grønt tre med praktfulle, hjerteformede blader. Treet skaper ikke bare vakker utsikt fra stua, det gir også skygge på varme sommerdager. "Vi har hengt en loungestol i treet slik at vi kan nyte skyggen om sommeren. Det er virkelig et drømmested!", forteller Helen. "Dessuten gir treet skygge ved spisedelen, og det er ideelt når vi skal arrangere grillfest en tidlig sommerettermiddag. Belysningen om kvelden er da et fint og viktig element," supplerer Folly.

hagen helen folly

Aksentuering av det praktfulle katsuratreet

I hagen er det plassert belysning på forskjellige steder. Selvsagt belyses vekstene i rabattene. På grunn av beplantningens høyde brukes LIV DARK. Katsuratreet er belyst med tre NERO-lamper slik at trekronen har jevn belysning. NERO-lampene er plassert i grusen rundt treet slik at lyskilden nesten ikke synes fra hengestolen.

helen og folly hjemmefra

Dybde i hagen

"Når vi ser ut av et vindu ser vi egentlig alltid hagen. Med HYVE 22 i trappa og spotlysene bakerst i hagen har vi plutselig fått mye mer dybde i hagen", forteller Helen. Belysningen i trappa har også en praktisk hensikt. Det bidrar til ekstra lys og gir derfor bedre sikkerhet. Av samme grunn er WEDGE WHITE plassert på veggen. Det sørger for lys ved døra til uthuset og porten, og det gir ekstra trygghet når barna kommer hjem om kvelden. "Det jeg virkelig også liker ved vegglampene, er fargen og hvordan de er plassert. Alle legger merke til dem, og det sort/hvite temaet fra hagen vår styrkes", sier Helen.

helen og folly katsuratreet
helen og folly wedge white
helen og folly hengestolen
inspirasjon

Ønsker du mer inspirasjon?

Lurer du på hva utebelysning kan bety for din hage? På vår inspirasjonsside viser vi deg blant annet hvordan du kan lyssette dine yndlingssteder i hagen og du kan ta en titt i den virtuelle hagen. 

Mer inspirasjon