• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite 12 volt system

Enkelt og fleksibelt

in-lite utebelysning bruker lavspenning (12 volt). Vår belysning er derfor sikker og enkel å installere selv.

Transformatoren
Transformatoren er koblet til belysningen ved hjelp av en lysfølsom sensor og eventuelt en timer. Støpselet til transformatoren kobles til strømnettet.

Kabelen
12 volt kabelen rulles ut fra transformatoren og langs lampene. Kabelen kan ende på et vilkårlig sted og trenger ikke å danne et lukket system. Enden av kabelen avsluttes med kabelhetter.

Easy-Lock
Easy-Lock kobler lampen med 12 volt kabelen. Når koblingen er ferdig begynner lampen å lyse. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Easy-Lock fungerer.

Lame & minikontakt
Hver lampe har en kabel med en minikontakt som kan forbindes med Easy-Lock.

in-lite 12 volt system
in-lite transformatoren
in-lite 12 volt kabelen
in-lite forlengelseskabel

Kabelskjøter CC-2 og forlengelseskabel

I tillegg til basisdelene som er nødvendige til et in-lite system, har vi flere praktiske ekstra systemdeler. Ved hjelp av kabelskjøtere er det enkelt å lage én eller flere kabelforgreininger for å føre kabelen ut til de ulike lampene. Hvis du ønsker å plassere en utelampe lenger borte fra 12 volts kabelen, skal du bruke en forlengelseskabel. Den plasseres mellom minikontakten til lampen og minikontakten til Easy-Lock.

in-lite Easy-Lock

Slik virker Easy-Lock & kabelskjøter CC-2

Easy-Lock og kabelskjøter CC-2 tilkobles i en håndvending. Ved hjelp av en kabelklemme settes kabelen i koblingen. Ved å skru fast lokket trykkes kontaktene gjennom isolasjonen på kabelen. Derved oppstår det en solid kobling. En spesiell gel i kontakten beskytter koblingen mot fuktighet og andre påvirkninger utenfra. Kabelmantelens konstruksjon sørger for at kabelen ikke skades. Derfor går det fint an å flytte Easy-Lock og CC-2, og du kan når som helst lett forandre lysplanen.

in-lite installasjonstips

Installere selv? Se våre instruksjonsvideoer!

Vil du installere in-lite belysning selv? Se våre sider med praktiske installasjonstips og instruksjonsvideoer. Da er du godt forberedt før arbeidet påbegynnes og du får et profesjonelt anlagt system.

Til installasjonstips