• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Dare to be different

in-lite lab.

Innovasjon er forskjellen på en leder og en følger

Hos in-lite vil vi inspirere maksimalt og informere optimalt. Om de fineste produktkombinasjonene og lyseffekter på de flotteste stedene. I trendsettende byer i både inn- og utland. in-lite lab. er på jakt etter slike steder, for å belyse dem og vise dem til verden. Slik at du og resten av verden kan erfare de mange mulighetene som in-lite innebærer og kan anvende inspirasjonen i ditt eget utemiljø.

Dare to be different
in-lite lab. søker hele tiden etter unike utendørsmiljøer og prosjekter der belysning kan brukes på en kreativ måte. Spesielle takhager, terrasser og hotellhager hører til kategorien utendørs miljøer som in-lite lab. gjerne vil ta seg av. Disse rommene er større enn gjennomsnittet og behovene er annerledes. Det kreves derfor en annen fremgangsmåte for å belyse disse stedene på en bra måte. Hos in-lite lab. tør vi å være annerledes og vi finner løsninger til alle slags behov.

Kontakt
Har du et unikt utemiljø som for eksempel en hotell(tak)hage eller en (tak)terrasse til en restaurant, og kunne du tenke deg å få et personlig, skreddersydd og kreativt forslag til belysning? Med lamper som er tilpasset dine ønsker? Da må du ikke nøle med å ta kontakt med in-lite lab.

TIL in-litelab.com

zoku amsterdam
Vincent Neven & Thijs van Zessen
in-lite lab.