• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Love all shapes & sizes

Nye produkter høst/vinter 2018

Tilgjengelig hos in-lite forhandleren fra denne høsten / vinteren!

PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien og MINI WEDGE DARK

Våre nye produkter ble allerede vist i vår natthage på GaLaBau-messen i Tyskland. Nå kan du også bli kjent med den nye PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien og MINI WEDGE DARK som tilføyes gradvis til vårt sortiment denne høsten / vinteren. Med sine ulike former, størrelser og lysmønstre muliggjør disse nye anvendelser med in-lite.

We love all shapes & sizes!

PUCK serien

Orienteringsbelysning i treheller, brygger og oppkjørsler

PUCK serie

PUCK er det nye integrerte konseptet fra in-lite og blir tilgjengelig i to ulike størrelser og farger. PUCK (Ø 60 mm) og PUCK 22 (Ø 22 mm) har en kappe med finish i anodisert aluminium i en varmhvit sølvfarge. PUCK DARK og PUCK 22 DARK har finish i anodisert mørkegrått. Lyset fra lampene er subtilt og rundtlysende og lysvinkelen på 180 grader er perfekt som indikasjon langs en oppkjørsel, gangsti, trehelle eller brygge. Siden lyset stråler ut på sidene er det synlig på lang avstand. PUCK-serien kan allikevel også brukes til stemningslys siden lyset ikke blender.

Enkel montasje med ring av rustfritt stål
PUCK 22 (DARK) installeres ved hjelp av den medleverte "tapping plate", som brukes for å beskytte den anodiserte ringen. PUCK (DARK) leveres med en montasjering i rustfritt stål. Denne (løse) ringen i rustfritt stål med fjærende deler gjør det enkelt å montere og eventuelt fjerne lampen uten at det oppstår belastninger. Ringen i rustfritt stål leveres foreløpig bare til PUCK & PUCK DARK.

OBS! Den leverte ringen i rustfritt stål kan ikke brukes til andre Ø 60 mm lamper.

 

PUCKS EN

 

se PUCK-serien

ACE HIGH serien

Hoge staande downlighter voor in borders

ACE HIGH

Den frittstående lampen ACE HIGH har et nedoverrettet lysmønster og er svært egnet til bruk i rabatter med planter og prydgress. Lampen er omtrent 50 cm høy og har en lyskilde som kan vris ca. 10 grader vertikalt. Det gjør det enkelt å fremheve bestemte deler av en rabatt uten at selve lyskilden er synlig.

Perfekt i kombinasjon med de andre ACE-lampene
ACE HIGH kan festes til et hardt underlag ved hjelp av skruer eller på et mykt underlag ved hjelp av et spyd. ACE HIGH leveres i fire farger slik at lampen kan kombineres med de andre lampene i ACE-serien.
 

ACE HIGH

 

se ACE HIGH

HALO serie

Komplett veggkonsept i 12 & 230 volt

HALO serien

Robust & Stilfull - To ord som er kjennetegnende for vår flunkende nye HALO-serie. Med HALO introduserer vi et helt nytt konsept som består av fire vegglamper. Lampenes runde form og høyverdig anodiserte hus sørger for et robust og stilfullt utseende. HALO vegglampene gir et rent og bredt lysmønster på veggen og en stemningsfull, diffus lyseffekt på bakken.

Praktisk! HALO 230 volt lamper kan dimmes
De nye lampene finnes som downlighter og up-downlighter, begge både i 12 og 230 volt. Dette konseptet har et bredt bruksområde og kan brukes til levegger, bolighus, carporter og i paviljonger. Det er ikke den eneste fordelen, for 230 volt versjonene har en teknisk utførelse som muliggjør tilkobling av en dimmer*. Det gjør det mulig å tilpasse lyset/stemningen fra HALO 230 vegglampen slik du ønsker.

* i samsvar med de tekniske retningslinjene i bruksanvisningen (for eksempel en dimmer med fasekutting og en effekt på 2 til 100 watt)

HALO serie dimmable

 

se HALO-serien

MINI WEDGE DARK

Liten lampe til lave vegger & trappetrinn

MINI WEDGE DARK

MINI WEDGE DARK er en mindre utgave av WEDGE. Lampen har et lite format (6 cm bred), men med bred lysutstråling. Med denne lille vegglampen skaper du enkelt flotte lyseffekter på en lav vegg, en opphøyd rabatt eller trappetrinn. Ved trappetrinn sørger lampen for ekstra sikkerhet. Med en forbruksverdi på bare 0,5 watt er denne lampen svært energieffektiv. 

Tips! Kombiner en liten og stor WEDGE 
MINI WEDGE DARK kan kombineres med andre produkter i WEDGE-serien for en røff effekt i hagen. MINI WEDGE DARK kan installeres med de medleverte skruene. Hetten er lett å klikke fast.

MINI WEDGE DARK

 

se MINI WEDGE DARK

Les vår blogg

Les vår blogg for de siste nyhetene om in-lite, tips og inspirasjon.

blogg