• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Service

Ofte stilte spørsmål

Alle spørsmål

Belysningen min blinker, hva kan jeg gjøre med det?

Hvis deler eller hele belysningen blinker, kan det ha flere årsaker. 

En enkelt lampe blinker
Hvis bare en enkelt lampe blinker, er det sannsynligvis en feil ved forbindelsen til kabelen (Easy-Lock). Skru løs Easy-Lock, gjør den ren og sett forbindelsen på kabelen. I denne videoen ser du hvordan dette gjøres. Hvis dette ikke fører til ønsket resultat, må Easy-Lock skiftes. Easy-Lock kan bestilles vederlagsfritt hos vår kundeservice eller hentes hos en in-lite forhandler. 

Alle lampene blinker
Hvis alle de tilkoblede lampene blinker, får transformatoren sannsynligvis ikke nok strøm. Sett støpselet til transformatoren i en annen stikkontakt (ikke samme kurs) og se om problemet er løst. 

Hvis det ikke gir ønsket resultat, kobler du transformatorens støpsel fra stikkontakten og kontrollerer om kabelen er riktig koblet til transformatoren. Kontroller om kabelskoene sitter godt fast under skruene. 

Belysningen i en forgrening blinker
Hvis kun belysningen etter en forgrening blinker, er det sannsynligvis et problem med kabelskjøteren (CC-2) som kobler forgreningen til hovedkabelen. Løsne CC-2, gjør den ren og sett kabelskjøteren på kabelen. I denne videoen ser du hvordan dette gjøres. Hvis dette ikke fører til ønsket resultat, skiftes CC-2 ut med en ny kabelskjøter. CC-2 kan leveres av din in-lite forhandler.  

Trenger du rådgivning eller er ikke problemet løst? Da kan du kontakte in-lite forhandleren eller vår kundeservice.
 

Det er kommet rust på en utelampe av rustfritt stål, hva nå?

Selv om rustfritt stål ikke ruster, kan smuss, gjødsel eller salter likevel føre til rust. Med våre enkle vedlikeholdstips løser du dette problemet.

Det er små vanndråper I utelampen min, er det farlig?

Siden en utelampe står ute hele året, kan det noen ganger oppstå kondens på innsiden av lampen. Dette er en naturlig prosess som oppstår når luftfuktigheten og temperaturen i lampen er forskjellig fra luften utenfor lampen. Det er ikke avhengig av hvor vanntett lampen er. Utelampene fra in-lite er laget slik at lyskilden og elektronikken er fullstendig beskyttet mot fukt. På grunn av de ulike konstruksjonene kan noen lamper være mer utsatt for kondensdannelse enn andre lamper. Det er imidlertid ikke farlig. Når værforholdene forandrer seg, forsvinner kondensen av seg selv.

En del av utebelysningen min mangler eller er defekt, hva må jeg gjøre?

Noen deler kan leveres separat gjennom våre forhandlere. Hvis de ikke har delen på lager kan de bestille den hos oss. Hvis det ikke dreier seg om en del som er lett å skifte, gjelder garanti- og reparasjonsordningen. 

Er det garanti på in-lite produktene?

Ja, vi har en omfattende garantiordning. Gå til vår side "garanti & reparasjoner".

Er det vanskelig å anlegge in-lite hagebelysning?

Nei, du trenger ingen tekniske kunnskaper for å kunne anlegge in-lite belysning. For en forklaring av vårt system kan du se siden in-lite 12 volt system og siden Installasjonstips.

Er in-lite 12 volt systemet sikkert?

Ja, vårt system er absolutt sikkert. Også med lekende barn eller husdyr som graver i bakken. På siden 12 volt utebelysning vises flere fordeler.

Finnes det in-lite utelamper med sensor?

Våre transformatorer er utstyrt med en lyssensor slik at belysningen slås på automatisk når det blir mørkt. Les mer om dette på siden Installasjonstips eller se bruksanvisningen til transformatoren.

Gir 12 volt utebelysning mindre lys enn på 230 volt belysning?

Nei, det er en misforståelse. Type lyskilde (LED, halogen, glødelampe) og effekten (antall watt) til en utelampe er avgjørende for lysutbyttet. Her kan du lese alt om fordelene ved 12 volt hagebelysning.

Hva dekkes av garantien?

Vi gir fem års garanti på lamper, transformatorer, kabler, Easy-Lock, kabelskjøtere (CC-2) og minikontakter, forutsatt at delene er montert ifølge instruksjonene i veiledningen. Vi gir ingen garanti på utskiftbare LED-, halogen- og lyspærer. Hvis det benyttes komponenter i systemet som ikke leveres av in-lite, forfaller retten til garanti. Opplysninger om lystimer for (LED) lyskilder medfører ingen rettigheter. For erstatningsprodukter gjelder kun den gjenværende garantitiden for produktet som blir erstattet. Merk! Ved installasjonen må man passe på at det går an å komme til deler som skal skiftes. Det gjelder for lamper, transformatorer, Easy-Lock, kabelskjøtere (CC-2) og minikontaktene. Se også vår side Garanti & reparasjoner.

Hva er fordelene ved hagebelysning på 12 volt?

Hagebelysning på 12 volt lavspenning kan du enkelt anlegge selv og den er absolutt trygg. Du kan lese mer om dette på siden "12 volt utebelysning".

Hva må jeg gjøre hvis en av utelampene ikke lyser?

Kontroller om lampen er riktig koblet til lavspenningskabelen. Se siden Installasjonstips, bruksrådene for våre produkter og bruksanvisningen for produktet. Test Easy-Lock ved å bruke et eksemplar fra en annen (fungerende) lampe. For lamper med lyspære eller halogenpære kan du også kontrollere selve lyskilden ved å skifte den. Lykkes det ikke? Ta kontakt med gartneren eller forhandleren som du kjøpte produktet av. De kan også levere en ny Easy-Lock.

Står ikke ditt spørsmål i listen?

Finner du ikke svaret på ditt spørsmål? Da kan du kontakte oss!

Kontakt