• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

Vedlikeholdstips

I likhet med resten av hagen trenger in-lite hagebelysning også vedlikehold. Ved å følge disse enkle tipsene, holder utelampene seg pene lenger. 

in-lite vedlikeholdstips

Rengjøring av hagelampene

Du bør tørke av hagelampene minst én gang i året, for eksempel om våren, med en ren klut og varmt vann. Slå av strømmen for sikkerhets skyld, og gjør det alltid hvis lampene er koblet til 230 volt!

in-lite Ground spot RVS

Vedlikehold av deler i rustfritt stål

Selv om rustfritt stål ikke ruster, kan smuss, gjødsel eller salter likevel føre til rust. Derfor finnes det et spesielt vedlikeholdsmiddel til lamper med deler i rustfritt stål: INNOSOFT B570 / INNOPROTECT B580. Lampene bør behandles med de nevnte rengjørings- og beskyttelsesmidlene rett etter installasjon, og behandlingen bør helst gjentas hvert år. Hvis det skulle ha oppstått oksidasjon, kan den fjernes med disse midlene. Se vedlegget for mer informasjon eller spør forhandleren eller gartneren.

Se vedlegget
in-lite utebelysning mini scope

Skifting av pærer

Hvis hagelampen har halogen- eller glødelampe, må du huske på at du må skifte pærer regelmessig (avhengig av hvor ofte og hvor lenge lampene er på). Med våre LED hagelamper er det ikke nødvendig.

in-lite utebelysning Årstidens lys

Årstidens lys

Om vinteren ser hagen annerledes ut enn om sommeren. Vår og høst er tidspunkter for å se kritisk på belysningen i hagen. Er det behov for forandringer? Om vinteren sitter du lite i hagen og vil oftere se den innenfra huset. I løpet av de mørke månedene kan du få mye glede av et lyspunkt bak i hagen. Da har du oversikt over hele hagen fra huset. I tillegg til atmosfære gir det trygghetsfølelse. Om sommeren vil man derimot fremheve terrassen og vakre planter. Vår belysning er lett å flytte slik at lysplanen er lett å forandre. Hagen er også en levende helhet.