• Nederlandsk design og kvalitet
  • Energisparende & bærekraftig
  • Enkelt & fleksibelt
  • 5 års garanti
Mer informasjon

in-lite

Vi er in-lite

Vi er in-lite

in-lite er en ung nederlandske bedrift som designer, produserer og selger toneangivende LED utebelysning. Våre produkter selges gjennom et nettverk av utvalgte distributører, forhandlere og hagegartnere i forskjellige land i Europa og Nord-Amerika. Vil du vite mer om våre produkter? Dette garanterer vi.

Nederlandsk kvalitetsdesign

Vi designer alle våre utendørs lamper selv slik at vi kan tilby et ledende utvalg og førsteklasses kvalitet.

Mer om produkter

Energisparende og bærekraftig

Våre lamper er utstyrt med LED lyskilder av høy kvalitet med ekstremt lavt strømforbruk og svært lang levetid.

Mer om LED

Enkelt og fleksibelt

Belysning fra in-lite drives av lavspenning, og er enkel å installere, tilpasse og utvide.

mer om systemet

5 års garanti

Vår omfattende garanti på 5 år gir bekymringsløs glede av belysningen.

Mer om garantien
in-lite
in-lite HQ
in-lite showroom
Mer enn et merke

Mer enn et merke

in-lite er mer enn bare et merke. Vår bedrift har også en misjon. Hver dag arbeider et team på ca. tjue entusiastiske personer med å skape unike utemiljøer. Det gjør vi ved å skape vakre utendørs lamper, men fremfor alt ved å inspirere mennesker og vise dem at belysning hører hjemme i alle utemiljøer.

Vi gjør det ikke på egenhånd. Et omfattende nettverk med utvalgte partnere og gartnere arbeider etter det samme prinsippet. Disse fagfolkene trener vi i vår utstillingshage og gir dem inspirasjon med unike belysninger. Deretter skaper vi sammen et unikt sted av ulike typer utemiljøer. Et sted hvor man trives etter mørkets frembrudd.

Salgssteder

Vårt hovedkontor

in-lite holder til i et nytt, moderne kontor i Gorinchem (Nederland). Der er også vår (utstillings)hage og takterrasse. Det nye kontoret ble offisielt åpnet i midten av 2016. Ta en titt på vår offisielle "aftermovie"!

in-lite-teamet

in-lite-teamet

Hos in-lite design bv i Nederland arbeider ca. tjue personer i de ulike avdelingene. Lurer du på hvem som står bak in-lite? Fra Sales til Finance - her viser vi alle våre dyktige medarbeidere. Bli kjent med in-lite teamet!

Til teamet